نی‌ نی سایت

غذای من درآوردی: از عجایب آشپزخانه تا خوشمزه‌های اتفاقی!




غذای من درآوردی: خلاصه تجربیات نی نی سایت

همه ما توی آشپزخونه لحظاتی رو داشتیم که یهو یه ترکیب عجیب و غریب به ذهنمون رسیده و تصمیم گرفتیم یه غذای “من‌درآوردی” خلق کنیم. گاهی نتیجه یه فاجعه تمام‌عیار بوده، و گاهی هم یه شاهکار بی‌نظیر! توی این پست، یه سری از تجربیات بامزه و جالب کاربران نی نی سایت رو در مورد غذاهای من‌درآوردیشون جمع‌آوری کردم. پس با من همراه باشید!

این تجربیات بیشتر بر پایه دسترسی های یک کاربر در منزل و موادی که داشته جمع آوری شده است. این بدین معناست که ممکن است شما هم تجربه مشابهی داشته باشید.

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • ماکارونی با سس انار و گردو (به گفته کاربر، طعمش فوق‌العاده بوده!)
  • املت با سیب‌زمینی سرخ‌کرده و پنیر پیتزا (به عنوان یه صبحونه مفصل و خوشمزه معرفی شده)
  • خورشت قیمه با آلو بخارا و شکر (ترکیب شیرین و ترش که ظاهراً خیلی‌ها دوست داشتن)
  • کوکو سبزی با رشته پلویی (یه جور کوکوی مجلسی و متفاوت!)
  • کتلت با پوره سیب زمینی به جای سیب زمینی رنده شده (بافت لطیف تر و طعم ملایم تر)
  • نیمرو با نون خامه ای (عجیب ولی امتحان شده!)
  • آش رشته با قره قروت (طعم ترش و ملس)
  • شیر برنج با مربای آلبالو و دارچین (یک دسر متفاوت)
  • کباب تابه ای با سس سویا و زنجبیل (طعم آسیایی به کباب ایرانی)
  • پیتزا با نان لواش و مواد خورشت قیمه (یک پیتزای کاملا ایرانیزه)
  • عدس پلو با کشمش و خرما و گردو (یک غذای کامل و مقوی)
  • خوراک لوبیا با قارچ و آویشن (یک خوراک گیاهی با طعم عالی)
  • سوپ جو با لیمو عمانی (یک سوپ ترش و خوشمزه)
  • دلمه برگ مو با زرشک و گردو (یک دلمه ملس و مجلسی)
  • آبگوشت با رب انار (یک آبگوشت ترش و خوش طعم)
  • مرغ شکم پر با آلو و قیسی و گردو و پیاز داغ فراوون (یه غذای مجلسی و پرطرفدار)
  • ته چین مرغ با زرشک پلو و خلال پسته و بادام (یک ته چین مجلسی)
  • سالاد الویه با ذرت و خیارشور و سیب زمینی آب پز (یک سالاد کامل و خوشمزه)

البته اینا فقط یه گوشه از خلاقیت‌های آشپزخونه‌ای کاربرای نی نی سایت بود! مطمئنم شما هم تجربیات مشابهی دارید که می‌تونید توی قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید.

خیلی وقت ها این غذاهای به ظاهر عجیب و غریب تبدیل به غذاهای مورد علاقه خانواده ها میشوند.

خلاصه که آشپزی یعنی تجربه کردن و نترسیدن از ترکیب‌های جدید! پس دست به کار بشید و یه غذای من‌درآوردی خوشمزه خلق کنید!





غذای من درآوردی: خلاصه تجربیات نی نی سایت (18 مورد)


غذای من درآوردی: خلاصه تجربیات نی نی سایت (18 مورد)

1. ته چین قالبی با ماست سون

بجای ماست معمولی، ماست سون ریختم ته چین، عالی شد، خیلی پفکی و خوشمزه. فقط دقت کنید حرارت کم باشه تا ته نگیره. میتونید یه کم زعفرون بیشتر بزنید تا رنگش هم بهتر بشه. من دفعه اول یکم روغن هم به ماست اضافه کردم. همه فکر کردن کار خاصی کردم، ولی فقط ماست سون بود!حتی شوهرم هم کلی تعریف کرد و گفت حتما بازم از همین ته چینا درست کن. به نظرم با ماست ایسلندی هم میشه امتحان کرد، حتما عالی میشه.

2. سوپ جو با آب قلم

به جای آب مرغ از آب قلم استفاده کردم برای سوپ جو، خیلی مقوی شد. طعمش هم خیلی بهتر شد، حس میکردم یه طعم گوشتی خاصی داشت. اول آب قلم رو جدا جوشوندم و بعد صافش کردم و تو سوپ استفاده کردم. یه کوچولو هم پیاز داغ توش ریختم که عطرش بیشتر بشه. بچه هام خیلی دوست داشتن و همه کاسه شون رو خوردن. میتونید یکم سبزیجات معطر هم توش بریزید. من از جعفری و گشنیز خرد شده استفاده کردم.

3. املت با شیر

توی املت به جای آب یه کم شیر ریختم، بافتش خیلی لطیف تر شد. اصلا فکر نمیکردم انقدر تاثیر داشته باشه. فقط زیاد نریزید که شل نشه، یه کم کافیه. من دو تا تخم مرغ داشتم، یه قاشق غذاخوری شیر ریختم. با یه کم فلفل سیاه هم خیلی خوشمزه میشه. همیشه املتم یه جوری بود، این دفعه عالی شد. حتی همسایمون هم تعریف کرد از طعمش.

4. کتلت با سیب زمینی آبپز

به جای سیب زمینی خام از سیب زمینی آبپز توی کتلت استفاده کردم، خیلی نرم تر و خوشمزه تر شد. اصلا دیگه کتلت هام خشک نمیشه. فقط حواستون باشه که آبش رو خوب بگیرید. من اول آبپز میکنم بعد رنده میکنم و بعد آبشو میگیرم. یه کم پیاز رنده شده و ادویه هم بزنید. کتلت های من همیشه یه کم سفت میشدن، الان عالی شدن. بچه هام دیگه با اشتها میخورن.

5. ماکارونی با رب انار

توی سس ماکارونی یه قاشق رب انار ریختم، طعمش خیلی متفاوت و خوشمزه شد. یه طعم ملس خوبی بهش داد. فقط زیاد نریزید که ترش نشه. رب انار ملس بهتره. با فلفل دلمه ای هم خیلی خوب میشه. همه ازم پرسیدن چطوری درست کردی. منم گفتم یه راز کوچولو داره!

6. عدس پلو با کشمش پلویی

توی عدس پلو به جای کشمش معمولی، کشمش پلویی ریختم، خیلی بهتر شد. کشمش پلویی نرم تره و طعم بهتری داره. من اول کشمش رو میشورم و بعد یه کم توی روغن تفت میدم. با گردو خرد شده هم خیلی خوشمزه میشه. عدس پلوهای مامان بزرگم رو یادم انداخت. یه کم دارچین هم بزنید خیلی عطر خوبی میگیره. همسرم عاشق این مدلی شده.

7. آش رشته با نعنا داغ فراوون

توی آش رشته نعنا داغ خیلی فراوون ریختم، طعمش عالی شد. نعنا داغ اصالت میده به آش رشته. من خودم نعنا داغ رو درست میکنم و نمیخرم. نعنای خشک رو توی روغن داغ میریزم تا سرخ بشه. مراقب باشید نسوزه. یه کم پیاز داغ هم توش بریزید. همه کاسه هاشون رو تا آخر خوردن.

8. خورشت قیمه با لپه نیم پز

لپه رو قبل از اینکه توی خورشت قیمه بریزم، نیم پز کردم، خیلی بهتر شد. دیگه لپه ها له نمیشه و شکل خودشون رو حفظ میکنن. من لپه رو یه ربع میجوشونم و بعد آبش رو خالی میکنم. با گوشت گوسفندی خیلی خوشمزه میشه. یه کم زعفرون هم بزنید بهش. خورشت قیمه باید حسابی جا بیفته. همه فامیل ازم دستورشو میخوان.

9. میرزا قاسمی با بادمجان کبابی

برای میرزا قاسمی، بادمجان ها رو روی آتیش کباب کردم، طعمش خیلی دودی و خوشمزه شد. دیگه از طعم میرزا قاسمی های قبلیم بدم اومد. حتما امتحان کنید. با سیر فراوون خیلی خوب میشه. من با گوجه های رنده شده درست میکنم. یه کم زردچوبه هم بزنید. بوی آتیش خیلی بهش مزه داده.

10. کوکو سیب زمینی با پودر سوخاری

توی کوکو سیب زمینی یه کم پودر سوخاری ریختم، خیلی تردتر شد. اصلا دیگه روغن جذب نمیکنه. فقط یه کم کافیه، زیاد نریزید. با پیاز رنده شده و ادویه خیلی خوب میشه. من یه کم جعفری خرد شده هم میزنم. کوکو سیب زمینی باید با سس خورده بشه. بچه ها عاشق این کوکو شدن.

11. آش جو با شیر

به جای آب، آش جو رو با شیر درست کردم، خیلی مقوی تر و خوشمزه تر شد. یه طعم خامه ای خیلی خوبی داره. فقط باید مراقب باشید ته نگیره. با نعنا داغ و پیاز داغ عالی میشه. یه کم سبزی آش هم بزنید. آش جو خیلی برای سرماخوردگی خوبه. من همیشه این مدلی درست میکنم.

12. کباب تابه ای با پیاز رنده شده و آب گرفته

برای کباب تابه ای، پیاز رو رنده کردم و آبش رو خوب گرفتم، دیگه کباب ها وا نمیرن. خیلی مهمه که آب پیاز رو بگیرید. با گوشت چرخ کرده و ادویه خیلی خوب میشه. من یه کم جعفری خرد شده هم میزنم. کباب تابه ای باید با گوجه و فلفل دلمه ای خورده بشه. همه عاشق کباب تابه ای های منن. راز خوشمزگیش همینه.

13. قیمه نثار با خلال پسته و بادام فراوون

توی قیمه نثار خلال پسته و بادام خیلی فراوون ریختم، خیلی مجلسی تر شد. قیمه نثار باید حسابی پر ملات باشه. با زرشک هم خیلی خوب میشه. من از خلال پسته و بادام تازه استفاده میکنم. قیمه نثار یه غذای اصیل قزوینیه. همه مهمون هام خیلی خوششون اومد. یه کم گلاب هم بزنید به برنجش.

14. خورشت بادمجان با آبغوره

توی خورشت بادمجان یه کم آبغوره ریختم، طعمش خیلی ملس و خوشمزه شد. فقط زیاد نریزید که ترش نشه. آبغوره باید تازه باشه. با گوشت گوسفندی خیلی خوب میشه. یه کم زعفرون هم بزنید بهش. خورشت بادمجان باید حسابی جا بیفته. این خورشت رو حتما امتحان کنید.

15. آش دوغ با سبزی کوهی

توی آش دوغ به جای سبزی معمولی، سبزی کوهی ریختم، طعمش خیلی خاص و خوشمزه شد. سبزی کوهی عطر خیلی خوبی داره. من از پونه و نعناع کوهی استفاده کردم. آش دوغ رو باید با سیر خورد. یه غذای محلی خوشمزه است. همه تعریف کردن از طعمش. این آش رو حتما توی سفر امتحان کنید.

16. دلمه برگ مو با سرکه بالزامیک

توی سس دلمه برگ مو، یه کم سرکه بالزامیک ریختم، طعمش خیلی متفاوت و خوشمزه شد. یه طعم ملس خیلی خوبی بهش داد. فقط زیاد نریزید که ترش نشه. با برنج نیم دانه خیلی خوب میشه. یه کم سبزی معطر هم بزنید. دلمه ها باید حسابی بپزن. همه ازم دستورشو پرسیدن.

17. سوپ ورمیشل با زنجبیل

توی سوپ ورمیشل یه کم زنجبیل تازه رنده شده ریختم، خیلی گرم کننده و خوشمزه شد. زنجبیل برای سرماخوردگی خیلی خوبه. فقط یه کوچولو کافیه، زیاد نریزید که تند بشه. با آب مرغ درست کنید خیلی مقوی میشه. یه کم هویج و جعفری هم بزنید. این سوپ رو حتما امتحان کنید. برای فصل سرما عالیه.

18. فرنی با گلاب و هل فراوون

توی فرنی گلاب و هل خیلی فراوون ریختم، خیلی خوش عطر و طعم شد. فرنی باید حسابی خوشمزه باشه. با آرد برنج درست کنید خیلی لطیف میشه. یه کم دارچین هم روش بپاشید. فرنی یه دسر سنتی ایرانیه. همه دوستش دارن. برای بچه ها هم خیلی خوبه.

نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. ترکیب ماکارونی با سس انار و گردو یک ایده جالب است که طعم ترش و شیرین منحصر به فردی ایجاد می کند. من این ترکیب را با رب انار تست کردم و نتیجه فوق العاده بود. اضافه کردن کمی پونه کوهی به این ترکیب عطر بی نظیری به غذا می بخشد.

    املت با سیب زمینی سرخ کرده و پنیر پیتزا ترکیب هوشمندانه ای برای صبحانه است. یک بار این غذا را با اضافه کردن قارچ هم امتحان کردم که بافت جذاب تری پیدا کرد. حرارت ملایم باعث می شود پنیر بهتر آب شود و طعمش یکدست تر باشد.

    خورشت قیمه با آلو بخارا و شکر یکی از غذاهای مورد علاقه من در فصل پاییز است. این ترکیب شیرین و ترش زمانی که با گوشت گوساله درست شود طعم بهتری دارد. من همیشه آلوها را نیم ساعت قبل خیس می کنم تا کاملا نرم شوند.

    کباب تابه ای با سس سویا و زنجبیل را می توان با عسل هم ترکیب کرد تا طعم کاراملی به خود بگیرد. یک بار این ترکیب را با سیر فراوان تست کردم که عطرش فضای آشپزخانه را پر کرده بود. استفاده از فلفل قرمز هم تندی دلچسبی به این غذا می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا