نی‌ نی سایت

وحشتناک‌ترین غذاهایی که در مهمانی‌ها خورده‌ام: خلاصه‌ای از تجربیات نی‌نی‌سایتی‌ها!



وحشتناک‌ترین غذاهایی که در مهمانی‌ها خورده‌ام: خلاصه‌ای از تجربیات نی‌نی‌سایتی‌ها!

همه ما کم و بیش در مهمانی‌ها شرکت کرده‌ایم و بالاخره یک‌بار هم که شده با غذایی روبرو شده‌ایم که بیشتر شبیه شکنجه بوده تا پذیرایی! من هم مثل شما تجربیات ناخوشایندی داشتم، اما کنجکاو شدم ببینم بدترین غذاهایی که بقیه خوردن چی بوده. برای همین یه سر به نی‌نی‌سایت زدم و با کلی تجربه خنده‌دار و البته تاسف‌بار روبرو شدم. این شما و این خلاصه‌ای از 21 مورد از بدترین غذاهای مهمانی از دید نی‌نی‌سایتی‌ها:

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

این غذاها چنان فاجعه بودن که خاطره‌شون برای همیشه تو ذهن‌ها مونده:

  • 1. الویه شیرین: انگار به جای سس مایونز، شکر ریخته بودن!
  • 2. قرمه‌سبزی ترشیده: بوی ترشی از یه کیلومتری حس میشد.
  • 3. خورشت قیمه سوخته: ته دیگش بیشتر از خود خورشت بود.
  • 4. ماکارونی خمیر: همه رشته‌ها به هم چسبیده بودن و یه توده بزرگ تشکیل داده بودن.
  • 5. کباب کوبیده خام: وسطش هنوز صورتی بود!
  • 6. زرشک پلو با مرغ بی‌مزه: نه زرشکی داشت نه طعمی از مرغ!
  • 7. سالاد الویه با تن ماهی: طعم ماهی کلاً همه چیز رو خراب کرده بود.
  • 8. آش رشته شور: انگار یه دریا نمک توش ریخته بودن.
  • 9. سوپ جو رقیق: بیشتر شبیه آب جو بود تا سوپ.
  • 10. ژله آلوئه‌ورا با طعم سیر: واقعاً چرا؟
  • 11. پیتزا با سوسیس کوکتل: انگار پیتزای بچه‌های مهدکودک بود.
  • 12. لازانیا آبکی: همه لایه‌ها از هم جدا شده بودن و تو یه مایع بی‌هویت شناور بودن.
  • 13. ته چین نیم‌سوز: یه طرفش کاملاً سیاه شده بود.
  • 14. دلمه برگ مو شیرین: شکر پاشیده بودن روش به جای چاشنی.
  • 15. سالاد ماکارونی با خیارشور: ترکیب عجیبی بود و اصلاً خوشمزه نبود.
  • 16. کله پاچه سرد: انگار از یخچال درآورده بودن.
  • 17. فسنجون خیلی شیرین: مثل مربا بود.
  • 18. میرزا قاسمی دودی خیلی زیاد: اونقدر دودی بود که آدم سرفه میکرد.
  • 19. کشک بادمجون بی‌کشک: فقط بادمجون بود و خبری از کشک نبود.
  • 20. شله زرد با دارچین زیاد: اونقدر دارچین داشت که طعم شله زرد رو پوشونده بود.
  • 21. باقالی پلو با ماهی سرخ شده خشک: ماهی مثل چوب خشک بود و باقالی پلو هم بی نمک.

بعضی از این تجربیات واقعاً خنده‌دار و بعضی هم دردناک بودن. تصور کنید با چه امیدی رفتید مهمونی و با چه غذایی مواجه شدید!

البته باید این رو هم در نظر گرفت که سلیقه افراد با هم فرق داره و ممکنه غذایی که از نظر یک نفر بدترین باشه، از نظر دیگری قابل تحمل باشه.

خلاصه که سعی کنیم تو مهمونی‌هامون بیشتر دقت کنیم و غذایی رو سرو کنیم که حداقل قابل خوردن باشه!





بدترین غذای مهمونی؛ خلاصه تجربیات نی نی سایت

بدترین غذای مهمونی؛ خلاصه تجربیات نی نی سایت

۱. مرغ زعفرانی با طعم وایتکس!

یه بار رفتیم مهمونی، مرغ زعفرانی گذاشته بودن. ظاهرش عالی بود، اما یه طعم خیلی بدی می داد. بعدا فهمیدیم که برای تمیز کردن مرغ از وایتکس استفاده کرده بودن و خوب آبکشی نکرده بودن!همه مهمونا همون اول یه تیکه خوردن و دیگه نتونستن ادامه بدن. صاحبخونه هم بیچاره خیلی خجالت کشید. واقعا افتضاح بود. طعم وایتکس تا چند ساعت تو دهنم بود. تا حالا همچین تجربه ای نداشتم. اصلا نفهمیدم چه جوری تحمل کردم. دیگه از اون موقع خیلی از مرغ می ترسم. امیدوارم دیگه هیچوقت همچین چیزی نخورم.

۲. فسنجون شیرین تر از حلوا

یه بار فسنجون خوردم تو یه مهمونی که فکر کنم یه کیلو شکر توش ریخته بودن! انقدر شیرین بود که دلمو زد. اصلا قابل خوردن نبود. فقط تونستم یه قاشق بخورم. معلوم بود صاحبخونه فکر کرده داره لطف می کنه، ولی واقعا بدترین فسنجونی بود که تو عمرم خورده بودم. همه از شیرینیش تعجب کرده بودن. بیشتر شبیه دسر بود تا غذا. باورم نمیشد کسی بتونه فسنجون رو اینجوری خراب کنه. تا یه هفته از فسنجون بدم اومده بود.

۳. قرمه سبزی با لوبیا چیتی خام

یادمه یه مهمونی رفتیم، قرمه سبزی گذاشته بودن. ظاهرش خوب بود ولی وقتی خوردم، فهمیدم لوبیا چیتی ها کاملا خام هستن!انگار دونه های سنگریزه می جویدم. اصلا نپخته بود. خیلی بد بود. طعم قرمه سبزی رو هم خراب کرده بود. بقیه مهمونا هم شاکی بودن. صاحبخونه هم می گفت فکر کرده زودتر می پزه. خیلی ناراحت کننده بود. مجبور شدم فقط برنج خالی بخورم.

۴. ژله با طعم سیر!

تو یه مهمونی ژله گذاشته بودن که طعم سیر می داد! معلوم بود تو یخچال کنار غذاهای دیگه بوده و بوی سیر رو گرفته بود. خیلی عجیب بود. ژله با طعم سیر اصلا خوشایند نیست. همه مهمونا هم تعجب کرده بودن. هیچکس نتونست بخوره. صاحبخونه هم خودش خجالت کشید. یه تجربه خیلی عجیب و غریب بود. تازه فهمیدم ممکنه ژله هم طعم بدی بگیره.

۵. سالاد الویه با سس مایونز تاریخ گذشته

یه بار سالاد الویه خوردم که بعدا فهمیدم سس مایونز تاریخ گذشته توش بوده. مزه اش خیلی ترش شده بود. بعدش دل درد شدیدی گرفتم. دیگه از اون موقع خیلی مراقب سالاد الویه های مهمونی هستم. خیلی بد بود. یه شب کامل رو با دل درد گذروندم. کاش قبل از خوردن بیشتر دقت می کردم. سلامتی خیلی مهمه. به همه توصیه می کنم مراقب غذاها باشن.

۶. ته چین سوخته

یه ته چین خوردم که زیرش کاملا سوخته بود. سیاه سیاه شده بود. فقط تونستم قسمت بالاش رو بخورم، ولی باز هم بوی سوختگی می داد. صاحبخونه هم گفت حواسش نبوده. خیلی ناراحت کننده بود چون ظاهرش خوب بود. حیف برنج و زعفرون. یه کم دقت بیشتر لازم بود. سوختگی طعم همه چیز رو خراب می کنه.

۷. کباب کوبیده سرد و سفت

کباب کوبیده خوردم تو یه مهمونی که خیلی سرد شده بود و مثل لاستیک سفت شده بود. اصلا نمیشد خوردش. انگار چند ساعت قبل درست کرده بودن. باید کباب رو تازه تازه سرو کرد. همه مهمونا هم شاکی بودن. کباب سرد خیلی بی مزه است. اصلا لذتی نداشت. حیف گوشت و زحمت.

۸. آش رشته خیلی شور

آش رشته خوردم که انقدر شور بود که لب هام جمع شد! فکر کنم صاحبخونه یه شیشه نمک توش خالی کرده بود. اصلا نمیشد خوردش. یه قاشق خوردم و دیگه نتونستم ادامه بدم. همه مهمونا هم همین مشکل رو داشتن. خیلی بد بود. حیف سبزی و حبوبات. شور بودن بیش از حد طعم همه چیز رو از بین می بره. نمک رو باید با احتیاط استفاده کرد. یه تجربه تلخ بود.

۹. باقالی پلو با شوید تلخ

باقالی پلو خوردم که شویدش خیلی تلخ بود. انگار یه عالمه علف هرز توش ریخته بودن. طعم باقالی پلو رو کاملا خراب کرده بود. معلوم بود شوید تازه نبوده. همه مهمونا هم از تلخیش شاکی بودن. انتخاب مواد اولیه خیلی مهمه. شوید تلخ خیلی بد مزه است. باقالی پلو باید خوش عطر و طعم باشه.

۱۰. شیر برنج خیلی رقیق

شیر برنج خوردم که مثل آب بود! انقدر رقیق بود که اصلا مزه شیر برنج نمی داد. انگار شیر و برنج رو فقط با هم مخلوط کرده بودن و نذاشته بودن جا بیفته. خیلی بد بود. باید شیر برنج غلیظ و خوشمزه باشه. همه مهمونا هم ناراضی بودن. یه کم صبر و حوصله لازم بود. غلظت شیر برنج خیلی مهمه. رقیق بودنش طعمش رو خراب می کنه.

۱۱. قیمه با لپه نپخته

قیمه خوردم که لپه هاش اصلا نپخته بود. مثل سنگ بود. انگار لپه ها رو همینطوری ریخته بودن تو قیمه و نذاشته بودن بپزه. خیلی بد بود. خوردنش خیلی سخت بود. لپه ها باید خوب پخته بشن تا قیمه خوشمزه بشه. همه مهمونا هم لپه ها رو از تو قیمه در می آوردن. یه کم دقت لازم بود. لپه نپخته اصلا خوشایند نیست.

۱۲. سوپ جو خیلی غلیظ

سوپ جو خوردم که انقدر غلیظ بود که قاشق توش می ایستاد! انگار سیمان قاطیش کرده بودن. اصلا نمیشد خوردش. خیلی سفت بود. سوپ جو باید یه کم رقیق تر باشه. همه مهمونا هم نتونستن بخورن. غلظت سوپ خیلی مهمه. سوپ خیلی غلیظ اصلا خوشایند نیست. باید به اندازه آب ریخت.

۱۳. کوکو سیب زمینی خیلی چرب

کوکو سیب زمینی خوردم که انقدر چرب بود که روغن ازش میچکید! انگار تو روغن غوطه ورش کرده بودن. خیلی بد بود. معده ام رو اذیت کرد. کوکو سیب زمینی باید کم چرب باشه. همه مهمونا هم دستمال دستشون بود تا روغنش رو بگیرن. چربی زیاد اصلا خوب نیست. باید کمتر روغن استفاده کرد. یه تجربه ناخوشایند بود.

۱۴. دلمه برگ مو ترشیده

دلمه برگ مو خوردم که ترشیده بود. مزه اش خیلی بد بود. انگار چند روز مونده بود. دلمه باید تازه باشه. همه مهمونا هم فهمیدن ترشیده. غذای مونده اصلا خوب نیست. باید غذای تازه سرو کرد. یه تجربه خیلی بد بود.

۱۵. ماکارونی بی مزه

ماکارونی خوردم که هیچ مزه ای نداشت. انگار فقط آب و ماکارونی رو با هم پخته بودن. نه ادویه داشت، نه گوشت، نه هیچی. خیلی بی مزه بود. همه مهمونا هم بهش نمک و فلفل اضافه می کردن. ماکارونی باید خوشمزه باشه. ادویه و گوشت خیلی مهم هستن. یه تجربه خیلی ناامید کننده بود.

۱۶. میرزا قاسمی خیلی دودی

میرزا قاسمی خوردم که انقدر دودی بود که انگار تو آتیش سوزونده بودنش! طعم دودی خیلی غالب بود. خیلی بد بود. نمیشد طعم اصلی میرزا قاسمی رو فهمید. بادمجون ها رو خیلی سوزونده بودن. همه مهمونا هم از طعم دودیش شاکی بودن. دود زیاد طعم غذا رو خراب می کنه. باید بادمجون ها رو با دقت کبابی کرد. یه تجربه خیلی بد بود.

۱۷. سالاد شیرازی خیلی درشت

سالاد شیرازی خوردم که خیار و گوجه هاش انقدر درشت بودن که انگار خرد نکرده بودنشون! قاشق توش نمیرفت. خیلی بد بود. نمیشد راحت خوردش. سالاد شیرازی باید ریز خرد بشه. همه مهمونا هم مجبور بودن با چاقو خوردش کنن. خرد کردن مواد خیلی مهمه. درشت بودن مواد باعث میشه غذا بد خورده بشه. یه تجربه خنده دار بود.

۱۸. خورشت بامیه لیز

خورشت بامیه خوردم که خیلی لیز بود. بامیه ها خیلی پخته شده بودن و لزج شده بودن. خیلی بد بود. حس خوبی نداشت. خورشت بامیه نباید زیاد پخته بشه. همه مهمونا هم از لیز بودنش شاکی بودن. پختن بیش از حد باعث میشه غذا بد بشه. باید به اندازه پخت. یه تجربه چندش آور بود.

۱۹. عدس پلو با کشمش سوخته

عدس پلو خوردم که کشمش هاش سوخته بود و تلخ شده بود. طعم عدس پلو رو خراب کرده بود. خیلی بد بود. نمیشد خوردش. کشمش ها رو خیلی تفت داده بودن. همه مهمونا هم کشمش ها رو از تو عدس پلو در می آوردن. باید کشمش ها رو با دقت تفت داد. سوختن کشمش باعث تلخ شدن غذا میشه. یه تجربه تلخ بود.

۲۰. خوراک لوبیا خیلی آبکی

خوراک لوبیا خوردم که مثل سوپ بود. خیلی آبکی بود و لوبیاها توش شناور بودن. خیلی بد بود. باید غلیظ تر می بود. آب زیادی ریخته بودن. همه مهمونا هم گفتن خیلی رقیقه. خوراک لوبیا باید غلیظ باشه. آب زیاد باعث میشه غذا بی مزه بشه. یه تجربه ناامید کننده بود.

۲۱. کوفته تبریزی وا رفته

کوفته تبریزی خوردم که موقع سرو وا رفته بود. دیگه شبیه کوفته نبود، شبیه آش شده بود. خیلی بد بود. ظاهرش اصلا خوب نبود. باید کوفته رو با دقت درست کرد تا وا نره. همه مهمونا هم تعجب کردن. کوفته باید شکل خودشو حفظ کنه. وا رفتن کوفته باعث میشه غذا بد به نظر بیاد. یه تجربه ناراحت کننده بود.

نمایش بیشتر

‫4 دیدگاه ها

  1. یادش بخیر یه بار تو عروسی یکی از اقوام میرزا قاسمی سرو کردن که بادمجوناش کامل سیاه شده بود و طعمش شبیه ذغال بود. ما هم از ترس بی ادبی جلوی خودمونو گرفتیم ولی نصف مهمونا غذاشونو نخوردن. یه بارم تو مهمونی سالاد الویه با سس بی مزه داده بودن که انگار اب و نشاسته بود. واقعا غذای بد تو مهمونی می تونه کل شب رو خراب کنه.

  2. تو یه مهمونی برنج رو با انبر سرو کردن، کف دستم سوخت ولی غذا از دستم نذاشتن بخورم!

  3. یاد اون مهمونی افتادم که آش رشته شور رو با ماست خوردم تا کمی از شورش کم کنم 😂 یه موقعایی فکر می کنم بعضی ها نمی دونن مقیاس درست کردن نمک چقدره… آخه بعضی غذاها اصلا نیازی به نمک ندارن خودشون نمک دارن مثل پنیر پیتزا یا زیتون پرورده

    مرغ زعفرانی با طعم وایتکس که تو پست گفتی یاد بوی استخر های کلر دار میندازه… ما یه بار تو یه رستوران مرغی خوردیم که بوی مایع ظرفشویی میداد… انگار توی همون ظرفی پختنش که ظرف ها رو با روش شستن…

    یه فوت کوزه گری برای فسنجون: موقع پخت چند تا گردوی کامل تو شیره اش بندازین… بعد از پخت در میارینشون… طعم گردو رو می گیره ولی دیگه زیادی شیرین نمیشه… فک کنم اون آشپزی که فسنجون رو شکرش بیشتر از رب انار بود این ترفند رو بلد نبود…

    ژله سیر داغ! 🤢 این یه چیز عجیب غریبه… من یه بار تو مهمونی شیر موز خوردم که بوی پیاز داغ میداد… معلوم شد کنار پیاز داغ تو یخچال گذاشته بودنش… بعضی چیزا رو نباید کنار هم گذاشت

    کباب کوبیده سفت مشکل خیلی از مهمونی هاست… ترفندش اینه که موقع چرخ کردن گوشت یه کم روغن مایع بهش اضافه کنن… ولی بعضی ها انقدر گوشت رو خشک می کنن که میشه توپ والیبال 🏐

    بابا این آشپزا که لوبیا چیتی رو تو قرمه سبزی نصفه پخته… انگار می خوان میان وعده سالم درست کنن 🤦‍♂️ باید از شب قبل لوبیا رو خیس کنن… ولی خب بعضی ها فکر می کنن قابلمه جادویی دارن که همه چیز رو فوری میپزه

  4. بعضی وقت ها ساده ترین غذاها در مهمانی بهترین طعم رو دارند. من یادمه یک بار در مهمانی فقط نون و پنیر و سبزی سرو شده بود ولی همه با اشتها خوردن و راضی بودن.

    بعضی غذاها مثل قرمه سبزی یا قیمه اگر موادش به اندازه کافی نپخته باشه واقعا غیرقابل خوردن میشه.

    یکی از مشکلاتی که دیدم اینه که بعضی ها غذا رو خیلی زود درست می کنند و میذارن سرد بشه بعد سرو می کنند. کباب یا مرغی که سرد شده اصلا طعم خوبی نداره.

    برای میهمون ها بهتره غذاهایی درست کنن که مطمئن باشند همه دوست دارند. مثل زرشک پلو با مرغ یا چلو کباب.

    دم کردن غذاها خیلی مهمه. بعضی ها عجله می کنند و غذاها نیم پز می مونه.

    بعضی وقت ها نمک یا شکر زیاد کل غذا رو خراب می کنه. بهتره کم کم اضافه شه تا طعم درست بشه.

پاسخ دادن به Soroush لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا